Rozdávame šutríky, priatelia ?

blog preface

Áno, stačí prísť len ku nám a vybrať si ten svoj.

Ale poďme pekne po poriadku, poznáte nás, takže viete, ako veľmi máme radi prírodu. Keď sa len trochu dá vždy vybehneme, hoc len do blízkeho lesíka, načerpať nové sily. Oprieme sa o najbližší strom a započúvame do zvukov prírody. Vzácna to chvíľa, kedy pocítiš spojenie so stromom o ktorý sa opieraš, so štebotom vtákov i s veveričkou, ktorá bezstarostne prebehne kúsok opodiaľ. Si jedným z nich, vnímaš to spojenie, tú úžasnú energiu lesa.

Presne v takejto chvíli, jedného dňa, pred mnohými rokmi slnečný lúč znenazdajky rozžiaril kamienok obďaleč. Jéj, to je krása, čo to je? Podišiel som bližšie a vzal ho do ruky. Je to Krištáľ. Nádherný, žiarivý, po celom povrchu obrastený drobnými čírymi kryštálikmi. Prvý vlastný nález. Medzitým som láskou ku kamienkom nakazil aj manželku a naša zbierka sa celkom slušne rozrástla. Tento náš prvý fešák už má toľko kamošov, že sa s nimi chceme s Vami podeliť.

Máte radi šutríky? Viete oceniť ich jedinečnú krásu, originalitu a obrovskú silu ?

Ak áno, príďte k nám do Šport Áčka. Pokiaľ Vás niektorý osloví, tak Vám ho veľmi radi darujeme. Hlavne, aby ste si urobili radosť ?

To, čo si môžete odniesť sú naše vlastné nálezy zo Štiavnických vrchov a ide najmä o krištáľ (kremeň). Akurát nečakajte žiadne výstavné kusy. My sme totiž trošku iní šutráci. Kamienky v prvom rade vnímame energeticky a zbierame len kúsky, ktoré v sebe majú silnú liečivú energiu. Nie sú určené do vitrínky na podstavec, ale do ruky na masírovanie akupresúrnych bodov. Všetky sú totiž silné energetické žiariče, ktoré pomáhajú vyladiť a dodať energiu jednotlivým orgánom nášho tela. Každý je originál starý viac ako milión rokov, ručne vybratý zo zeme, umytý v horskom potoku a celý čas nabíjaný na slnku. Ani jeden nebol nikdy zašitý niekde v škatuli v zaprášenom sklade. Každý je presne taký, aký narástol. Žiadna chémia, žiadne čistenie v kyseline. To by sme im nespravili. Sú to živé bytosti a majú veľkú liečivú silu.

Čaute,

Dušan

Prosím ohodnoť článok, zaujíma nás tvoja odozva

5/5 - (3 hlasy)